Menu
Your Cart

Τουρισμός RSS Feed

23 Aug Ανάφη: Πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού με το χάρτη της Ανάβασης
anavasi 0 1959
Μετά από ένα μακρύ ταξίδι με το πλοίο θα φτάσετε στην Ανάφη, ένα μικρό νησί (38 km²), στο νοτιοανατολικό άκρο του Κυκλαδικού αρχιπελάγους. Αυτή η γεωγ..
23 Jun Κιθαιρώνας: ένας κατάφυτος ορεινός όγκος της Αττικής
anavasi 0 2522
Μόλις λίγα μέτρα πιο χαμηλός από την Πάρνηθα, (1407 μ), ο Κιθαιρώνας είναι ένας κατάφυτος ορεινός όγκος της Αττικο-Βοιωτίας, μεταξύ του όρους Πατέρα, ..
09 Jun Μικρές Κυκλάδες: Πεζοπορία στον κρυφό παράδεισο των Κυκλάδων
anavasi 0 3139
Οι Μικρές Κυκλάδες αποτελούν σύμπλεγμα νησιών ανάμεσα στη Νάξο και την Αμοργό. Διοικητικά ανήκουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενό..
03 Jun Σίφνος: 7 προτάσεις περιήγησης και πεζοπορίας
0 1758
Με έκταση 73,949 τ.χλμ, η Σίφνος αποτελεί νησί των Δυτικών Κυκλάδων ανάμεσα στη Μήλο, την Κίμωλο και τη Σέριφο. Η υψηλότερη κορυφή του νησιού είναι ο ..
29 Apr Πελοπόννησος: 7 Φυσιολατρικοί Προορισμοί
anavasi 0 1964
H Πελοποννησιακή Ενδοχώρα κρύβει πολλές εκπλήξεις που αξίζει να ανακαλύψετε. Από φαράγγια με καταρράκτες μέχρι μέρη ύψιστης ιστορικής σημασίας. Όλα αυ..
08 Apr Λακωνία, Ιδανικά Μέρη για Επίσκεψη
anavasi 0 1916
Η Λακωνία αποτελεί νομό της Πελοποννήσου, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της. Η θελκτική της τοποθεσία ανάμεσα στα δύο από τα μεγαλύτερα βουνά ..
01 Apr Αχαΐα: Ιδανικά Μέρη για Eπίσκεψη
anavasi 0 6994
Η Αχαΐα είναι η κεφαλή της Πελοποννήσου, παρότι αποσπασμένη πλέον μαζί με την Ηλεία στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Η Αχαΐα είναι προικισμένη με ..
01 Apr Λήμνος: Περίηγηση στο νησί του Ηφαίστου
anavasi 0 1188
Η Λήμνος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νησιά σε έκταση στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο Βορειοανατολικό τμήμα του Αιγαίου ανάμεσα στη Θάσο και τη Λέσβο με ..
02 Mar Ύδρα: 3 Προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές
anavasi 0 2509
Η Ύδρα αποτελεί ένα ιδιαίτερο νησί με ορεινό και πετρώδες έδαφος. Το έδαφος του νησιού είναι αρκετά ξηρό, ενώ είναι στερημένη από πηγαία νερά. Η γεωργ..
28 Feb Αίγινα: 9 Πεζοπορικές Διαδρομές
anavasi 0 2694
Μόλις λίγα μίλια μακριά από τον Πειραιά βρίσκεται η Αίγινα, ένας τόπος γεμάτος ομορφιά και ενδιαφέρουσα ιστορία. Από τους προϊστορικούς χρόνους υπήρξε..
23 Feb Η Κρήτη, γεωγραφία και γενική εικόνα
anavasi 0 2815
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από τα ελληνικά νησιά και το πέμπτο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο Θάλασσα. Το νησί είναι το νοτιότερο τη..
23 Nov Ανακαλύψτε τη ρεματιά Χαλανδρίου
anavasi 0 4399
Η ρεματιά Χαλανδρίου αποτελεί μια όαση για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία της πόλης. Η ρεματιά διασχίζει μεγάλο μέρος του Δήμου Χαλανδρίου ξε..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 54 (5 Σελ.)