Νέος χάρτης στην πινακίδα μας από την ΑΝΑΒΑΣΗ.

Στη αρχή του μονοπατιού Φυλή - Διπόταμα - Φρούριο Φυλής, θα βρείτε πλέον τον νέο και με πολλές λεπτομέρειες χάρτη των εκδόσεων ΑΝΑΒΑΣΗ ! Αποτυπώνει με τη γνώριμη σε όλους ακρίβειά του όλες τις πεζοπορικές διαδρομές, τα αναρριχητικά πεδία, τις via ferrata και όχι μόνο!

Στην περίοδο της πανδημίας και των περιορισμών στις μετακινήσεις των κατοίκων της πρωτεύουσας, τα πέριξ του λεκανοπεδίου βουνά έγιναν το καταφύγιο των αποδράσεων και η διέξοδος για μια ανάσα ελευθερίας

Ο ήδη δραστήριος σύλλογος της Φυλής, πιάνοντας τον παλμό της κατάστασης εντατικοποιεί τη δράση του στο βουνό με επέκταση και βελτίωση των σηματοδοτήσεων αλλά και της βατότητας πολλών μονοπατιών.

Ως ευτυχής συγκυρία η περίοδος αυτή συνέπεσε με την επανέκδοση του χάρτη της Ανάβασης για την Πάρνηθα, που διαχρονικά παρακολουθεί από κοντά και καταγράφει τις εξελίξεις στο μεγάλο Αττικό βουνό.

Αποτυπώσαμε λοιπόν με λεπτομέρεια όλες τις νέες διαδρομές, παραλλαγές και σηματοδοτήσεις στο νέο χάρτη και παράλληλα ως επιβράβευση στον ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ σχεδιάσαμε και τυπώσαμε μια πινακίδα για τα δυτικότερα μονοπάτια και την δωρίσαμε στο Σύλλογο ώστε να τοποθετηθεί στην αφετηρία των διαδρομών προς το Κάστρο της Φυλής, το σημαντικότερο μνημείο της Πάρνηθας