Tο The Peloponnese Way αποτελεί πεζοπορική διαδρομή μεγάλους μήκους που διασχίζει όλη την Πελοποννησιακή Ενδοχώρα από το Διακοπτό έως τον Άγιο Νικόλαο Μεσσηνίας. Η διαδρομή αυτή αναφέρεται στον πεζοπορικό οδηγό Trekking in Greece από τη Cicerone. Μέσα στον οδηγό, η διαδρομή χωρίζεται σε 4 σκέλη:

Σκέλη 1 – 3: Διακοπτό – Κλειτορία

Σκέλη 4 – 7: Κλειτορία – Τρίπολη

Σκέλη 8 – 10: Τρίπολη – Σπάρτη

Σκέλη 11 – 14: Σπάρτη – Άγιος Νικόλαος Μεσσηνίας

Για τις παραπάνω διαδρομές προτείνονται τα παρακάτω προϊόντα των εκδόσεων Ανάβαση

Σκέλη 1 – 7: Διακοπτό – Κλειτορία

Αυτοί οι δύο χάρτες καλύπτουν τμήματα της διαδρομής. Ο χάρτης του Χελμού καλύπτει την περιοχή μεταξύ Διακοπτού και Σαϊτά σε κλίμακα 1:30.000. Ο χάρτης του Μαινάλου καλύπτει την περιοχή από τη Βυτίνα έως την Τρίπολη σε κλίμακα 1:40.000 (ο χάρτης είναι προσωρινά διαθέσιμος σε ψηφιακή μορφή λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων).

 

Σκέλη 8 – 14: Τρίπολη – Σπάρτη – Άγιος Νικόλαος 

Οι παραπάνω χάρτες καλύπτουν τμήματα της διαδρομής από την Τρίπολη έως τον Άγιο Νικόλαο. Ο χάρτης του Πάρνωνα καλύπτει την περιοχή από τον Άγιο Ανδρέα έως τους Μολάους Λακωνίας σε κλίμακα 1:50.000. Ο χάρτης του Ταϋγέτου περιλαμβάνει και πεζοπορικό οδηγό με 18 προτεινόμενες διαδρομες. Σε κλίμακα 1:25.000 αποτυπώνεται με μεγάλη ακρίβεια η οροσειρά του Ταϋγέτου από την περιοχή του Καστορείου έως το Ξηροκάμπι.

Χρήσιμος για το τέλος της διαδρομής είναι και ο χάρτης της Έξω Μάνης που καλύπτει ένα μέρος της διαδρομής.