Λογαρά - Πούντα - Μεσάδα - Τσερδάκια - Χρυσή Ακτή - Δρυός (παραλιακά)
Εύκολη διαδρομή, με εναλλαγές, εναλλακτική της ασφάλτινης που κινείται από μονοπάτια και χωματόδρομους, πάνω ακριβώς από τη θάλασσα.


Μια πεζοπορική απόλαυση, με συνεχείς βουτιές, που ξεκινά από την παραλία του Λογαρά και σας βάζει στη λογική να επιλέγετε μόνοι σας πως θα κινηθείτε, πάντα κοντά στη θάλασσα, μέσω μικρών μονοπατιών, για να φτάσετε, διαδοχικά, μετά από πέντε λεπτά στην Πούντα (μέσω ενός μονοπατιού που συνδέει τις δύο αμμουδιές, πάνω από τον βράχο) και μετά από 20 λεπτά στα Τσερδάκια. Από εδώ, ο χωματόδρομος, πάντοτε πάνω από τη θάλασσα, ανηφορίζει και κατηφορίζει για τη Χρυσή Ακτή. Περπατώντας, για δέκα λεπτά, στις παρυφές της παραλίας, μπαίνετε σε ένα μικρότερο μονοπάτι, που σας βγάζει, μετά από 20 περίπου, λεπτά στον Δρυό.
Διαδρομή χιλ. 7, 1 ώρα και 30 λεπτά


Μάρπησσα – Αυκουλάκι
Μια ανηφορική διαδρομή, μέσα από καλό χωματόδρομο. Ξεκινά από τη Μάρπησσα και κινείται με κατεύθυνση νοτιοδυτικά. Για να βρείτε την αφετηρία , αναζητήστε το γήπεδο. Από εδώ κινείστε, για περίπου 1 χιλιόμετρο, στον αμαξωτό δρόμο. Τον αφήνετε, ψηλότερα, για να μπείτε δεξιά στον χωματόδρομο που οδηγεί στον Άγιο Γεώργιο, στο Αυκουλάκι.


Για την ώρα κινείστε σε ήπια ανηφόρα, μέσα από χωράφια και λίγες αγροικίες. Μετά από λίγες εκατοντάδες μέτρα, αφού συναντήσετε τον μικρό οικισμό Τούρλο, μπαίνετε στο ορεινό κομμάτι. Η ανηφόρα γίνεται αισθητή, καθώς κινείστε σε τοπίο με βράχια και λίγη χαμηλή βλάστηση.


Η άφιξή σας στον Άγιο Γεώργιο θα σας αποζημιώσει, αφού θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε στην αυλή του όμορφου μοναστηριού και στην πηγή και το ποτάμι, που βρίσκονται κάτω από αυτό, στην τοποθεσία Αυκουλάκι,
Διαδρομή χιλ. 5, 1 ώρα