Συνεχίζοντας δυναμικά το έργο της στη δημιουργία πεζοπορικών χάρτων, η Ανάβαση προχώρησε στην επανέκδοση του χάρτη της Σίφνου και του Cretan Way ενώ δημιούργησε νέο χάρτη για τις Μικρές Κυκλάδες σε κλίμακα 1:25.000. Μέσα στο 2023 προηγήθηκαν οι επανεκδόσεις των χαρτών Άγραφα, Πήλιο, Σαμαριά / Σούγια, Ζαγόρι / Βάλια Κάλντα, Όλυμπος, Ταΰγετος, Νάξος και Τήνος. 

Σίφνος 1:25.000

 

H νέα έκδοση του χάρτη της Σίφνου παρουσιάζει αναλυτικά όλους τους οικισμούς, το οδικό δίκτυο, τα κάστρα, τα ξωκκλήσια, τις παραλίες και τους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού. 

Στην πίσω όψη θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από διάφορα σημεία του νησιού καθώς και πληροφορίες για μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε. Παράλληλα υπάρχουν και προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές.

Κατασκευασμένος από χαρτί polyart, που δε σκίζεται

Αγόραστε το χάρτη εδω

 

 

Μικρές Κυκλάδες 1:25.000

Με την επανέκδοση του χάρτη Νάξος 1:40.000, οι Μικρές Κυκλάδες απέκτησαν το δικό τους χάρτη. Περιλαμβάνονται όλα τα αξιοθέατα, οι παραλίες, τα ξωκκλήσια, τους οικισμούς και τους αρχαιολογικούς χώρους. 

Παράλληλα θα βρείτε προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Κατασκευάσμενος σε χαρτί polyart, που δε σκίζεται.

Αγοράστε το χάρτη εδώ.

 

 

Cretan Way

 

Η Στράτα της Κρήτης (Cretan Way) είναι μια πεζοπορική διαδρομή 500 χιλιομέτρων που θα σας μεταφέρει από το ανατολικό στο δυτικό άκρο της Κρήτης, διατρέχοντας ποικίλα και εντυπωσιακά τοπία. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τις αγροτικές, ορεινές και παράκτιες περιοχές του μοναδικού σε ποικιλότητα νησιού.

Ο οδηγός The Cretan Way είναι ο πρώτος οδηγός για τη συνολική διαδρομή του Ε4 στην Κρήτη (την οποία παραλλάσσει σε κάποια σημεία) και περιλαμβάνει χάρτες, περιγραφές, ένα οδοιπορικό, διαδρομές από το GPS, πληροφορίες διαμονής και συμβουλές για το περπάτημα μιάς από τις πιο αξιόλογες μεγάλης κλίμακας διαδρομές στον κόσμο.

Αγοράστε τον οδηγό εδώ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.