Η Ανάβαση είναι χαρτογραφική εταιρεία με πάνω από 100 πεζοπορικούς χάρτες και οδηγούς για την ορεινή και νησιωτική Ελλάδα, ενώ αποτελεί αρωγό για την ανάδειξη της πεζοπορίας στην χώρα μας με πληθώρα συνεργασιών.

Συνεχίζοντας δυναμικά το έργο της, μέσα στο A΄ Εξάμηνο του 2024 η Ανάβαση προχώρησε στην έκδοση νέων χαρτών, οι οποίοι, ύστερα από επιτόπιες καταγραφές και εργασίες πεδίου, περιλαμβάνουν όλα τα ανανεωμένα στοιχεία που χρειάζεται ο πεζοπόρος και νέες διαδρομές που καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να βρεθούν κοντά στη φύση.

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Μέχρι στιγμής, μέσα στο 2024 η Ανάβαση έχει δημιουργήσει εξαρχής ή ανανεώσει 16 τίτλους. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν νέοι χάρτες για τη Λέσβο, τη Σάμο, την Οίτη και την ευρωπαϊκά διαπιστευμένη διαδρομή Menalon Trail. Εκτός από τους πεζοπορικούς χάρτες κυκλοφόρησε ο οδικός χάρτης Θράκη & Βόρειο Αιγαίο, συμπληρώνοντας τη σειρά με τους οδικούς χάρτες για όλη τη χώρα.

Τέλος, σε συνεργασία με την αυστριακή εταιρεία Freytag & Berndt δημιουργήσαμε τον πεζοπορικό Άτλαντα της Κρήτης σε κλίμακα 1:50.000. 

ANAVASI MAPP
OFFLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Η εφαρμογή Anavasi Mapp αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για την πεζοπορία στο βουνό ή ακόμη και για roadtrip. Κατεβάζοντας την εφαρμογή ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το χάρτη της επιλογής του και να τον χρησιμοποιήσει offline.
 
120 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ

Οι χάρτες είναι ομαδοποιημένοι γεωγραφικά. Ανοίξτε την ομάδα που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε το χάρτη που επιθυμείτε. Σε κάθε χάρτη θα βρείτε την περιοχή που καλύπτει ο κάθε χάρτης, πατώντας το κουμπί Κάλυψη. Αγοράστε τον εύκολα μέσα από την εφαρμογή, πατώντας απλά Αγορά.

Μέσα σε κάθε χάρτη υπάρχουν προτεινόμενες διαδρομές με κείμενο και φωτογραφίες. Κάθε διαδρομή φέρει ένα από τέσσερα χρώματα: πράσινο για εύκολη, μπλε για μέτρια, κόκκινο για δύσκολη και μαύρο για απαιτητική.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ
ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Ανάβασης είναι η δημιουργία πινακίδων με χάρτη. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Η Ανάβαση δημιούργησε διαθέσιμους δωρεάν ψηφιακούς χάρτες για την εφαρμογή Anavasi Mapp για τους Αγώνες Pierra Creta και Faethon Sky Race, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μέσα από την εφαρμογή Anavasi Mapp.
Εκτός από τους δωρεάν ψηφιακούς χάρτες μέσα στην εφαρμογή Anavasi Mapp έχει δημιουργήσει το Sikinos Paths.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ