To Pindus Way αποτελεί ένα μεγάλου μήκους διαδρομή το οποίο αναφέρεται στον πεζοπορικό οδηγό της Cicerone, Trekking in Greece – The Peloponnese and Pindos Way. Η διαδρομή του είναι από τις πιο απαιτητικές στην Ελλάδα καθώς διασχίζει όλη την κορυφογραμμή της Πίνδου από την Άμφισσα καταλήγωντας στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Η διαδρομή χωρίζεται σε 4 σκέλη διασχίζοντας μερικά από τα υψηλότερα βουνά της Ελλάδα όπως ο Γράμμος, η Γκιώνα, τα Τζουμέρκα, τα Άγραφα, το Βελούχι, την Τύμφη, το Σμόλικα και τη Βάλια Κάλντα. Τα τμήματα μέσα στο βιβλίο διακρίνοονται ως εξής:

Τμήμα 1: Άμφισσα – Καρπενήσι

Τμήμα 2: Καρπενήσι – Μεσοχώρα Τρικάλων

Τμήμα 3: Μεσοχώρα Τρικάλων – Μέτσοβο

Τμήμα 4: Μέτσοβο – Γράμμος (Ελληνοαλβανικά Σύνορα)

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα προϊόντα των εκδόσεων Ανάβαση που θα χρειαστείτε για τη διάσχιση του

Τμήμα 1: Άμφισσα – Καρπενήσι

Οι χάρτες 2.31 Γκιώνα / Βαρδούσια και 2.4 Ορεινή Ναυπακτία καλύπτουν ένα τμήμα της διαδρομής. Μάλιστα οι δύο χάρτες περιέχουν όλο το οδικό δίκτυο, ισοϋψείς ανά 20 μέτρα ακόμη και προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές.

Τμήμα 2 & 3: Καρπενήσι – Μεσοχώρα – Μέτσοβο

Οι χάρτες 4.1 2.5 Άγραφα καιι 3.2 4.2 Νότια Πίνδος ανταποκρίνονται πλήρως για αυτό το τμήμα της διαδρομής του Pindos Way. Οι δύο χάρτες είναι σε κλίμακα 1:50.000.

Τμήμα 4: Μέτσοβο – Γράμμος 

Τέλος για το τμήμα αυτό προτείνονται οι δύο χάρτες της Ανάβασης 3.1 6.4 Ζαγόρι – Βάλια Κάλντα και 3.3 Γράμος (Γράμμος) Βόϊο Βασιλίτσα και οι δύο είναι σε κλίμακα 1:40.000

Από τις εκδόσεις Ανάβαση κυκλοφορεί και το πακέτο χάρτων για την Πίνδο με τους χάρτες των Αγράφων, της Νότιας Πίνδου, της Κεντρικής Ελλάδας, του Ζαγορίου και του Γράμμου.