Συνεχίζοντας δυναμικά το έργο μας και το 2022, κυκλοφορήσαμε στα τέλη του Νοεμβρίου τις νεές εκδόσεις των χαρτών Πάρος, Ταϋγετος, Εύβοια και Χανιά. Σε σχέση με τους προηγούμενους χάρτες, οι νεές εκδόσεις της Εύβοιας και των Χανίων παρουσίαζουν πολλές αλλαγές ενώ όλα τα εξωφυλλά τους διαφέρουν από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Πάρος & Αντίπαρος 1:40.000 & 1:22.000

Τιμή: 6.5

Πεζοπορικός χάρτης της Πάρου σε κλίμακα 1:40.000 και της Αντιπάρου σε κλίμακα 1:22.000. Η Πάρος είναι το τρίτο σε μέγεθος από τα Κυκλαδονήσια και το πιο προικισμένο σε εύφορες εκτάσεις και προσιτές παραλίες. Το νησί διατηρεί αρκετα αυθεντικά στοιχεία αρκει να ξέρει κανείς που να τα  αναζητήσει. Στον αναλυτικό χάρτη της Αντιπάρου καταγράφεται το νεοσύστατο δίκτυο πεζοπορικών μονοπατιών με σήμανση.

 

 

 Εύβοια 1:110.000

 Τιμή: 9.5

 Οδικός χάρτης της Εύβοιας σε κλίμακα 1:110.000. Περιοχή με τεράστιο φυσικό πλούτο τοπίων και διαδρομών, μεταξύ των οποίων οι καταρράκτες του Δρυμώνα, το φαράγγι του Δημοσάρη και η Αρχάμπολη. Ο νέος   χάρτης καλύπτει ολόκληρη την Εύβοια και τη Σκύρο, προσφέροντάς τους ένα υπόβαθρο ασφαλούς περιήγησης και προτάσεις για ξεχωριστές πεζοπορικές και φυσιολατρικές εξορμήσεις. Στο χάρτη αποτυπώνονται η     περιοχή της πυρκαγιάς του 2021 και οι ανεμογεννήτριες στη Νότια Εύβοια. 

 

 Χανιά 1:100.000

 Τιμή: 9.5

 Οδικός και περιηγητικός χάρτης για τη Δυτική Κρήτη και την περιοχή των Χανίων σε κλίμακα 1:100.000. Η Δυτική Κρήτη συγκεντρώνει μερικά ξεχωριστά φυσικά τοπία, όπως οι παραλίες της Γραμβούσας και της   Ελαφονήσου, το Φαράγγι της Σαμαριάς και πολλά άλλα. Είναι η πιο ελκυστική περιοχή για τους πεζοπόρους. Στο χάρτη αποτυπώνεται όλη η πορεία του Ε4 και η Στράτα της Κρήτης (Cretan Way) αλλά και οι         Πράσινες Διαδρομές του ΕΟΣ Χανίων. 

 

 

 Ταϋγετος οδηγός με χάρτη 1:25.000

  Τιμή: 15.90

 

  O ιδανικός χάρτης οδηγός για να διασχίσετε τον Ταϋγετο. Περιλαμβάνει οδηγό με αναλυτικές περιγραφές των 18 διαδρομών. Κάθε διαδρομή διαθέτει υψομετρικά προφίλ, φωτογραφίες και αποτύπωση στο χάρτη.