Menu
Your Cart

Πεζοπορία RSS Feed

21 Feb The Peloponnese Way: Όλα τα προϊόντα Ανάβαση για τη διάσχιση του
0 345
Tο The Peloponnese Way αποτελεί πεζοπορική διαδρομή μεγάλους μήκους που διασχίζει όλη την Πελοποννησιακή Ενδοχώρα από το Διακοπτό έως τον Άγιο Νικόλαο..
21 Feb Pindus Way: Όλα τα προϊόντα της Ανάβασης που θα χρειαστείτε για τη διάσχιση του
0 124
To Pindus Way αποτελεί ένα μεγάλου μήκους διαδρομή το οποίο αναφέρεται στον πεζοπορικό οδηγό της Cicerone, Trekking in Greece – The Peloponnese and Pi..
01 Jan Ορεινή Ναυπακτία: Ανάβαση στην κορυφή Τσεκούρα
anavasi 0 4085
Από την παραθαλάσσια Ναύπακτο ως την τεχνητή λίμνη του Εύηνου, υπάρχει μια περιοχή με εντυπωσιακό ανάγλυφο, η λεγόμενη Ορεινή Ναυπακτία που αντιστοιχε..
23 Aug Ανάφη: Πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού με το χάρτη της Ανάβασης
anavasi 0 1959
Μετά από ένα μακρύ ταξίδι με το πλοίο θα φτάσετε στην Ανάφη, ένα μικρό νησί (38 km²), στο νοτιοανατολικό άκρο του Κυκλαδικού αρχιπελάγους. Αυτή η γεωγ..
17 Jul Ανάφη: Πεζοπορία από την Χώρα στο Ρούκουνα
0 537
Η διαδρομή, κατά το μεγαλύτερο μέρος της είναι παράκτια, διασχίζοντας το νότιο τμήμα του νησιού, με άμεση πρόσβαση στις παραλίες Κατσούνι, Φλαμουρού, ..
23 Jun Κιθαιρώνας: ένας κατάφυτος ορεινός όγκος της Αττικής
anavasi 0 2522
Μόλις λίγα μέτρα πιο χαμηλός από την Πάρνηθα, (1407 μ), ο Κιθαιρώνας είναι ένας κατάφυτος ορεινός όγκος της Αττικο-Βοιωτίας, μεταξύ του όρους Πατέρα, ..
09 Jun Μικρές Κυκλάδες: Πεζοπορία στον κρυφό παράδεισο των Κυκλάδων
anavasi 0 3139
Οι Μικρές Κυκλάδες αποτελούν σύμπλεγμα νησιών ανάμεσα στη Νάξο και την Αμοργό. Διοικητικά ανήκουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενό..
17 Mar Κέα / Τζιά: Πεζοπορία από την Ιουλίδα στον Οτζία
anavasi 0 1819
Ιουλίδα - Λέων - Βενιαμίν - Δοσωνάρι - Διασέλλι - Οτζιάς 5,2χλμ   Πρόκειται για ενδιαφέρουσα διαδρομή 5,2χλμ που διασχίζει σημεία ύψιστης ιστορικής ..
02 Mar Ύδρα: 3 Προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές
anavasi 0 2509
Η Ύδρα αποτελεί ένα ιδιαίτερο νησί με ορεινό και πετρώδες έδαφος. Το έδαφος του νησιού είναι αρκετά ξηρό, ενώ είναι στερημένη από πηγαία νερά. Η γεωργ..
28 Feb Αίγινα: 9 Πεζοπορικές Διαδρομές
anavasi 0 2694
Μόλις λίγα μίλια μακριά από τον Πειραιά βρίσκεται η Αίγινα, ένας τόπος γεμάτος ομορφιά και ενδιαφέρουσα ιστορία. Από τους προϊστορικούς χρόνους υπήρξε..
01 Feb Γκιώνα: 5 Πεζοπορικές Διαδρομές
anavasi 0 3735
Η Γκιώνα, γνωστή στην αρχαιότητα ως Ασέληνον Όρος, αποτελεί το υψηλότερο βουνό στη Ρούμελη, με την κορυφή της την Πυραμίδα να αγγίζει τα 2.510 μέτρα. ..
18 Nov Υμηττός: Πεζοπορία δίπλα στην Αθήνα
anavasi 0 1906
Ο Υμηττός είναι ένα από τα τρία βουνά που περιβάλλουν το λεκανοπέδιο της Αθήνας και μαζί με την Πεντέλη μετέχουν από τις αρχές των χρόνων στη διαμόρφω..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 73 (7 Σελ.)