Θα είμαστε και εμείς στο Φεστιβάλ αναρρίχησης του ΕΠΟΣ Φυλής για να παρουσιάσουμε στους νέους και τους παλιούς φίλους της αναρρίχησης τα βουνά μας, όπως αποτυπώνονται μέσα τους χάρτες, την εφαρμογή Anavasi mapp και τους οδηγούς μας. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεφυλλίσετε το βιβλίο Ορειβασία των Βουτυρόπουλου - Ασημακόπουλου, τις Χαμενες διαδρομές του Τζώρτζη Μηλιά και να μάθετε για το νέο βιβλίο για την Αλπική αναρρίχηση στην Ελλάδα

Οι 30 πρώτοι στο σταντ της Ανάβασης την Κυριακή 20 Σπετεμβρίου στο φεστιβάλ αναρρίχησης του ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ θα πάρουν, με την αγορά ενός έντυπου χάρτη, δώρο το ψηφιακό χάρτη της Πάρνηθας για την εφαρμογή Anavasi mapp!

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 15.00, ελάτε να γνωρίσετε το συγγραφέα του βιβλίου Χαμένες διαδρομές και να υπογράψει το αντίτυπο του βιβλίου σας.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

1) Με Ι.Χ.:

(α) Από την έξοδο 6 της Αττικής οδού, κατευθύνεστε επί της Λεωφ. Φυλής προς Πάρνηθα μέχρι τον στρογγυλό κόμβο, όπου συνεχίζετε, χωρίς να βγείτε από τη Λεωφ. Φυλής για περίπου 4χλμ. Συναντάτε έναν επόμενο στρογγυλό κόμβο και στη συνέχεια φτάνετε στο ύψος του Ι.Ν. Παναγιάς Κανάλας και από εκεί ακολουθείτε τη σήμανση του Φεστιβάλ.

(β) Από το τέρμα της οδού Λιοσίων (Θέση «Τρείς Γέφυρες») κάτω από την Εθνική οδό ακολουθείτε την Ηρώων Πολυτεχνείου (προέκταση της Λιοσίων), η οποία στη συνέχεια μετονομάζεται σε Λεωφ. Φυλής. Την ακολουθείτε για περίπου 8χλμ. με κατεύθυνση προς Πάρνηθα και αφού περάσετε πάνω από την Αττική Οδό και τον στρογγυλό κόμβο, μετά από περίπου 4χλμ. Συναντάτε έναν επόμενο στρογγυλό κόμβο και στη συνέχεια φτάνετε στο ύψος του Ι.Ν. Παναγιάς Κανάλας και από εκεί ακολουθείτε τη σήμανση του Φεστιβάλ.

(γ) Από την Εθνική οδό, εισέρχεστε στην οδό Λιοσίων (Θέση «Τρεις Γέφυρες») και ακολουθείτε τις οδηγίες πρόσβασης (β).

2) Με τα Μ.Μ.Μ.:

(α) Με το λεωφορείο Β12: Επιβιβάζεστε στην αφετηρία (οδός Μάρνη) ή στη στάση «Αττική» (σύνδεση με το ΜΕΤΡΟ και τον ΗΣΑΠ). Αποβιβάζεστε στη στάση του Προαστιακού Άνω Λιοσίων (Γέφυρα Αττικής Οδού) και από εκεί μετεπιβάζεστε στο τοπικό λεωφορείο 723 και αποβιβάζεστε στη Φυλή, στάση "πλατεία παλιού δημαρχείου Χασιάς". Προσοχή το λεωφορείο 723 έχει τρία δρομολόγια ανά ώρα!!

(β) Με το ΜΕΤΡΟ: Από τη στάση «Δουκίσσης Πλακεντίας» μετεπιβάζεστε στον Προαστιακό. Φτάνετε στη στάση του Προαστιακού «Άνω Λιόσια», όπου επιβιβάζεστε στο λεωφορείο 723 και ακολουθείτε τις οδηγίες (α).

(γ) Με τον ΗΣΑΠ: Από τη στάση «Νεραντζιώτισσα», μετεπιβιβάζεστε στον Προαστιακό. Φτάνετε στη στάση του Προαστιακού «Άνω Λιόσια» όπου επιβιβάζεστε στο λεωφορείο 723 και ακολουθείτε τις οδηγίες (α).

Η πλατεία όπου θα είναι η γραμματεία φαίνεται και στο παρακάτω link

https://goo.gl/maps/c7TSPD8qCS92