Menu
Your Cart

Τουρισμός RSS Feed

09 Apr Μετέωρα:  5 προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές
anavasi 0 777
Μετέωρα ονομάζεται το σύμπλεγμα των τεράστιων και απόρθητων κροκαλοπαγών βράχων έξω από την Καλαμπάκα. Τα μοναστήρια που είναι χτισμένα στις κορυφές κ..
23 Aug Ανάφη: Πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού με το χάρτη της Ανάβασης
anavasi 0 2115
Μετά από ένα μακρύ ταξίδι με το πλοίο θα φτάσετε στην Ανάφη, ένα μικρό νησί (38 km²), στο νοτιοανατολικό άκρο του Κυκλαδικού αρχιπελάγους. Αυτή η γεωγ..
23 Jun Κιθαιρώνας: ένας κατάφυτος ορεινός όγκος της Αττικής
anavasi 0 2659
Μόλις λίγα μέτρα πιο χαμηλός από την Πάρνηθα, (1407 μ), ο Κιθαιρώνας είναι ένας κατάφυτος ορεινός όγκος της Αττικο-Βοιωτίας, μεταξύ του όρους Πατέρα, ..
09 Jun Μικρές Κυκλάδες: Πεζοπορία στον κρυφό παράδεισο των Κυκλάδων
anavasi 0 3261
Οι Μικρές Κυκλάδες αποτελούν σύμπλεγμα νησιών ανάμεσα στη Νάξο και την Αμοργό. Διοικητικά ανήκουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενό..
03 Jun Σίφνος: 7 προτάσεις περιήγησης και πεζοπορίας
0 1865
Με έκταση 73,949 τ.χλμ, η Σίφνος αποτελεί νησί των Δυτικών Κυκλάδων ανάμεσα στη Μήλο, την Κίμωλο και τη Σέριφο. Η υψηλότερη κορυφή του νησιού είναι ο ..
29 Apr Πελοπόννησος: 7 Φυσιολατρικοί Προορισμοί
anavasi 0 2039
H Πελοποννησιακή Ενδοχώρα κρύβει πολλές εκπλήξεις που αξίζει να ανακαλύψετε. Από φαράγγια με καταρράκτες μέχρι μέρη ύψιστης ιστορικής σημασίας. Όλα αυ..
08 Apr Λακωνία, Ιδανικά Μέρη για Επίσκεψη
anavasi 0 2011
Η Λακωνία αποτελεί νομό της Πελοποννήσου, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της. Η θελκτική της τοποθεσία ανάμεσα στα δύο από τα μεγαλύτερα βουνά ..
01 Apr Αχαΐα: Ιδανικά Μέρη για Eπίσκεψη
anavasi 0 7174
Η Αχαΐα είναι η κεφαλή της Πελοποννήσου, παρότι αποσπασμένη πλέον μαζί με την Ηλεία στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Η Αχαΐα είναι προικισμένη με ..
01 Apr Λήμνος: Περίηγηση στο νησί του Ηφαίστου
anavasi 0 1253
Η Λήμνος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νησιά σε έκταση στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο Βορειοανατολικό τμήμα του Αιγαίου ανάμεσα στη Θάσο και τη Λέσβο με ..
02 Mar Ύδρα: 3 Προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές
anavasi 0 2572
Η Ύδρα αποτελεί ένα ιδιαίτερο νησί με ορεινό και πετρώδες έδαφος. Το έδαφος του νησιού είναι αρκετά ξηρό, ενώ είναι στερημένη από πηγαία νερά. Η γεωργ..
28 Feb Αίγινα: 9 Πεζοπορικές Διαδρομές
anavasi 0 2979
Μόλις λίγα μίλια μακριά από τον Πειραιά βρίσκεται η Αίγινα, ένας τόπος γεμάτος ομορφιά και ενδιαφέρουσα ιστορία. Από τους προϊστορικούς χρόνους υπήρξε..
23 Feb Η Κρήτη, γεωγραφία και γενική εικόνα
anavasi 0 3026
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από τα ελληνικά νησιά και το πέμπτο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο Θάλασσα. Το νησί είναι το νοτιότερο τη..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 55 (5 Σελ.)